b e w e g e n   v o o r   o u d e r e n

 
 

Hoe bewegen weer leuk wordt...

We weten allemaal dat we moeten bewegen en ook moeten blijven bewegen. Je voelt je er niet alleen beter bij, maar je wordt er inderdaad ook beter van. Toch bewegen we vaak steeds minder, want het wordt gewoon steeds minder leuk. Gelukkig is daar echter een eenvoudige, maar doeltreffende oplossing voor

De Aquaswing

Dit is een met water gevulde zak die gemakkelijk en licht te hanteren is. Deze breng je in beweging door rustig met je armen te 'swingen'. Daarom ook is het geschikt voor bijna iedereen. Door gewoon mee te gaan met de 'flow' van het water oefen je niet alleen je armen, schouders en rug, maar betrek je het hele lichaam bij elke beweging.

De verschillende oefeningen zijn plezierig om te doen en door de ondersteuning van de Aquaswing tevens gemakkelijk. Je oefent als het ware met de zwaartekracht en het water mee, in plaats van er tegen in. Soepelheid doet hier meer dan kracht... Deze vloeiende manier van bewegen heeft vergelijkbare voordelen als tai chi en yoga.

- het ontspant de spieren en gewrichten worden soepeler
- er ontstaat een betere bloeddoorstroming
- de ademhaling wordt gestimuleerd
- je voelt je al snel zowel lichamelijk als geestelijk fitter, vitaler

Ook mensen met chronische klachten merken verlichting want iedereen kan zo aangepast oefenen dat de Aquaswing niet belastend is voor spieren of gewrichten. Aquaswingen is gewoon een andere, nieuwe manier om de conditie te verbeteren of op peil te houden. Daarmee is Aswingen een slimme (en goedkope) manier om je conditie te verbeteren en armen, schouders en rug weer soepeler te maken.

Introductiemiddag Aquaswing

Om op een plezierige wijze met Aquaswing kennis te maken worden regelmatig introductiemiddagen gehouden. Neem voor nadere informatie contact op met Carla Bak. Email cmjbak@kinesofie.nl of telefoon 0224-213 312

 
 
 
t e r u g